Een klant is net over naar nieuwe server. Ik heb de mail overgezet dmv van mail slepen van mail van IMAP naar lokale map en dan naar de nieuwe aangemaakte IMAP account. Sindsdien krijgen ze bij het weggooien van mail de melding ‘Er heeft zich een fout voorgedaan bij het verplaatsen van berichten naar postbus ‘(null)’. Wat te doen?

Het scherm wat ze zien.

Oplossing

1. Toon postbuslijst dmv weergave/toon postbuslijst shift+cmd+m
  2. Open de postbus door op het driehoekje te klikken waardoor je de onderstaande mappen ziet.
  3. Selecteer de prullemand of trash map
  4. Ga naar postbus/Gebruik deze postbus als/prullemandpostbus
  5. Probleem opgelost.