Als er iets op de server gebeurd kan het zijn dat je een melding krijgt over de identiteit van je mail server. Dit is geen probleem maar gewoon een kwestie van aangeven dat het een vertrouwde identiteit is. Wat te doen?

De melding

Krijg je een melding zoals diegene hieronder of er iets op lijkend dan klik je op “Toon certificaat“.

Je ziet een scherm wat er als volgt uit kan zien(Op windows computer ziet het er anders uit). Kies voor “Vertrouw altijd”. Klik vervolgens op “Ga door”, soms moet je het wachtwoord van je computer nog opgeven en je bent klaar.