Je wilt dat je klanten contact met je opnemen. Dat kan telefonisch maar natuurlijk ook via de mail. Hiervoor communiceer je je mailadres. Wanneer je mailadres op je website staat loop je risico dat oogstbots (lees mailadres scanners) deze opnemen in hun bestanden en vervolgens spam naar dit adres sturen. Dat wil je niet! Er is een hele simpele truc om je mail te verstoppen voor deze oogstbots.

1. Je kan elk mailadres in je site coderen door middel van deze handige tool.
  2. Je kan mij vragen om een plugin te installeren die al je mailadressen in je website verstopt.

Heb je reeds een website van MCMwebsites dan kun je dit gratis laten doen. Stuur even een mail naar me.