IMG_0215

MCMwebsites is Marco. Ik ben in 2004 met het bedrijf MCMedia(McClarity media) begonnen. Een fantastische uitdaging die ik iedereen aan kan raden. Mijn uitgangspunt was het bouwen van multimedia oplossingen zoals narrowcasting(videocommunicatie in winkels, op beurzen en andere gelegenheden waar mensen zich begeven) en website design en bouw.
In de loop van de tijd heb ik geleerd dat mijn passie bij het internet ligt. Deze wereld van het web groeit ongeloofelijk snel en intrigeert mij.

Ik ben steeds meer gaan samenwerken met mensen die mij inspireren en ondersteunen in de bouw van een functionele en mooie website, met grafische bedrijven, programmeurs en computer hulp voor administratieve systemen en servers. Uw opdracht komt in goede handen.

MCMedia is uitgegroeid tot een full service internet bureau. Het project blijft maar groeien. Hopelijk mag ik u hierbij ook welkom heten!